Nyheter

2023 – Möjligheternas år 

Nyheter David skriver om vad det kommande året har att erbjuda.

Alive festival 2023 i Borlänge och fotbollsresan till Milano är två av årets höjdpunkter. Bilder: David Alin/Wikimand

Nyårsklockorna har ringt och fyrverkeriröken har lagt sig. 2022 bjöd på en berg- och dalbana utav dess like med mycket skratt, gråt och segertårar. Jag konstaterar med glädje att året nu är över och att vi i dag skriver den 1 januari 2023. Nytt år, nya möjligheter!

Det finns flera saker jag ser fram emot under de kommande tolv månaderna. Först och främst ska jag få förverkliga en 20 år gammal dröm: att få se en Milan-match på plats i Milano. Går allt enligt planerna tillbringar jag tillsammans med Simon, min bäste vän och radarpartner, och våra fäder den första helgen i maj i storstaden för sightseeing, besök på Milan-museet och inte minst kolla på matchen Milan-Lazio tillsammans med drygt 75 000 andra åskådare. I 20 år har vi drömt om att få åka ner och få se vårt älskade lag på Stadio Giuseppe Meazza. Nu blir det av….och jag bara bubblar inombords. Att ÄNTLIGEN själv få stiga in på den där arenan, där så många underbara ögonblick i mitt och Simons liv har skapats, och få uppleva laget i våra hjärtan framför våra fötter är inget annat än magiskt. Att dessutom få göra det med våra pappor är ännu roligare. 

Månaden efter äger SM-rallyt Skilling 500 på nytt rum i Skillingarydstrakten. Precis som 2021 lär det bli ett minst sagt minnesrikt evenemang. Det var riktigt roligt att vara lokal presschef under ett rally som lockade inte mindre än tre svenska världsmästare till lilla Klevshult. Får jag möjligheten så antar jag den gärna igen….vilket jag också har gjort, så i sommar ser ni mig återigen på tävlingen!

Men sedan har vi nästa stora höjdpunkt. Den 6-8 juli är det dags för Alive festival 2023 i Borlänge. Då iklär jag mig återigen rollen som pressansvarig. Tanken på att få stå öga mot öga med bland andra popdrottningen Miss Li och succéduon Hooja sätter fart på hjärtat. Ni som har upplevt festivaler kan bara intyga mina ord: den glädje, entusiasm och höga puls som blir när gräsmattor förvandlas till kokande festivalgrytor är ovärderlig. Jag ser med stor glädje fram emot att åter få arbeta med min bästa vän Emmely, Ingrid, Elsa, Ylva, Pärra, Schulle, Kudden, Stina och många, många fler. Ni har lett in mig i en underbar värld med ljuv musik och jag är evigt tacksam!

Som ni förstår så har jag redan mycket att se fram emot det här året, och mer ska det förhoppningsvis bli.

2023 är möjligheternas år.

Tack för mig! 

Taggar

Dela