Nyheter

1,7 miljoner i lottovinst till Värnamo

Nyheter En vinst på 1,7  miljoner kronor i lotto gick i kväll till Värnamo,

– 54 miljonvinster på bara 22 dagar, det är helt galet”, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius, som i kväll får äran att gratulera tre nya miljonvinnare på Lotto 1. Kvällens Lottodragning resulterade nämligen i att tre rader föll ut med sju rätt. Utdelningen blev dryga 1,7 miljoner kronor vardera. De rätta raderna var inlämnade i Hässleholm, Kungsbacka och Värnamo.

Lottos 40-årsfest gick ingen obemärkt förbi, då 40 slumpmässiga miljonvinnare drogs i Andra chansen. Sedan det kalaset, den 31 oktober, har hela 54 miljonvinster fallit ut. Totalsumman för de 54 miljonvinsterna ligger på dryga 350 miljoner kronor.

När kvällens lottodragning gått av stapeln, var det tre av totalt 5 918 143 spelade raderna som landade på sju rätt.

– Vad ska man säga, det är helt galet med 54 miljonvinster på bara 22 dagar! I onsdag gick Drömvinsten ut på 97 miljoner kronor, vilket i sin tur kommer resultera i 15 nya miljonvinster i samband med kommande lördagsdragning. Det är något vi vet säkert. Sedan har vi dragningar på lotto och eurojackpot innan dess som också kan ge miljonvinster.

– Men vi får inte heller glömma våra trissvinnare i Nyhetsmorgon samt keno- och vikinglottodragningar, som kan leda till ett konfettiregn i miljonklassen. Vem vet vad som hinner hända innan julmånaden står för dörren?

– Det är ju bara att konstatera att vi i vinnarteamet har världens bästa jobb. Men det bästa är det som väntar mig nu, att försöka få tag på kvällens lottovinnare och gratulera, avslutar Liselotte Fondelius med ett skratt.

Rätt rad lotto 1, lördag 21 november 2020: 4 – 9 – 15 – 22 – 24 – 30 – 34

Pressbild

Taggar

2 reaktioner på 1,7 miljoner i lottovinst till Värnamo

Grattis, grattis, grattis ill dig som vann.
Nu kan du om du inte slösar leva en uns gott.
Ta rätt på den stunden och slösa inte.
Annars kan det lätt bli som: Lätt vunnet-alldeles för snabbt svunnet.

Kommentarsfunktionen är stängd