Nyheter

12-åring misshandlad i centrala Värnamo

12-åring misshandlad i centrala Värnamo

Nyheter Klockan 18.37 under tisdagskvällen blev polisen kallad till en adress i centrala Värnamo. Anledningen var att en pojke i 12-årsåldern hade blivit misshandlad av ett flertal personer i okänd ålder. I nuläget finns ingen information om skadeläget.

Taggar

6 reaktioner på 12-åring misshandlad i centrala Värnamo

Zaga, Annica och Mupparna var var ni när detta inträffade? Vuxna på stan är fantastiskt men de kan inte vara överallt hela tiden. Det är fruktansvärt det som hänt och otroligt synd att ingen vuxen var närvarande som kunde förhindra det som hände. De enda som man kan ifrågasätta här det är gärningsmännen och deras föräldrar, hur har de uppfostrat sina barn? Jag hoppas att killen som blev misshandlad inte är svårt skadad och att han får hjälp att bearbeta händelsen.

Istället för att klaga på de som faktiskt är ute och kvällsvandrar och förvänta sig att de ska kunna var överallt samtidigt så kan man ju faktiskt ställa upp själv så det finns fler.

Det finns inte så många nattvandrare i Värnamo så hur kan man förvänta sig att de ska kunna vara på rätt plats vid rätt tidpunkt när något händer?

Ni som yrar om föräldrar och kvällsvandrare: Det står i artikeln att polisen kallades till en adress och dessutom klockan 18.37.

Kommentarsfunktionen är stängd