Okategoriserade

Socialdemokraterna i Gnosjö startade valrörelsen

Okategoriserade Socialdemokraterna i Gnosjö har skickat in ett referat från sin valupptakt. Har din förening någon aktivitet som ni vill dela med er av. Skicka några rader och bilder till redaktionen@vmo.nu för publicering

” Ett härligt gäng taggade Socialdemokrater körde igång valrörelsen i Gnosjö och bjöd, under lördagen, på kaffe i Bäckadalsparken utanför Konsum i Gnosjö.

Mellan klockan 10.00 och 12.00 medverkade Regionrådet Carina Ödebrink som står som första namn på Socialdemokraternas riksdagslista i Jönköpings län och svarade på frågor tillsammans med Arbetarekommunes ordförande Kari Parman och oppositionsrådet Markus Kauppinen.

Intresset bland Gnosjöborna var stort och många passade på att ställa frågor om både rikspolitik och om hur Socialdemokraterna kunde bidra till att få ordning på oredan i Gnosjö kommun.

Tomas Johansson från Kulltorp som ansvarade för de utåtriktade aktiviteterna under valupptakten hade fullt upp och konstaterade att till och med vädrets makter var med Sossarna en dag som denna och att det är roligt och upplyftande med så många positiva kommuninvånare som sympatiserar med oss Socialdemokrater. Tomas berättar också att Socialdemokraterna kommer att vara på lite olika ställen i Gnosjö samhälle och i kransorterna varje lördag fram till valet i september. Så alla är välkomna på en kopp kaffe eller bara för att prata lite.”

Text och Bild: Kari Parman

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *