Okategoriserade

Rekordsommar för Gekås Ullared

Okategoriserade Semester på hemmaplan och strålande shoppingväder gav rekordresultat för Gekås Ullared. Under juli månad shoppade Ullaredsbesökarna för nästan 800 miljoner i varuhuset och dess fyra restauranger.

Juli bjöd på rekordförsäljning för Gekås Ullared. Pressbild: Gekås Ullared

När solen lyser med sin frånvaro vallfärdar shoppingsugna turister till Ullared. Under juli månad välkomnade varuhuset 628 500 besökare som tillsammans handlade för 780,7 miljoner kronor. Det är den största försäljningsmånaden någonsin i Gekås Ullareds historia. Besöksökningen mot föregående år är 19 procent och försäljningsökningen är 17 procent.

– Juli blev verkligen en fantastisk månad för oss, säger Gekås Ullareds vd Patrik Levin. Det har varit otroligt mycket besökare i varuhuset! Jag ser det som ett riktigt fint kvitto på att vi erbjuder en shoppingupplevelse som inte går att hitta någon annanstans.

Även försommaren var väldigt bra för Gekås Ullared, som under juni månad ökade försäljningen med nästan 10 procent mot samma period förra året.

– Vi märker att många väljer att ”hemestra” inom Sverige och att vårt koncept med låga priser på shopping, boende och mat är extra attraktivt när semesterkassan ska räcka till mycket, säger Patrik.

Även Gekås Ullareds restauranger och boende går som tåget när sommarturisterna intar Ullared. Gekås camping, stugby, hotell och motell har varit nära på fullbelagda under hela juli månad. Matförsäljningen ökade med 36 procent mot föregående år och företagets nio restauranger gör en mycket stark sommar. Nyligen hade varuhusets största restaurang nypremiär och nådde snabbt rekordnoteringar.

– Vi har byggt ett helt nytt kök med kapacitet att servera 7 000 rätter per dag. Redan veckan efter premiären slog vi nytt rekord och serverade över 5 000 rätter under en dag, säger Patrik.

Inför sommarens högsäsong har Gekås Ullared rekryterat drygt 800 nya medarbetare för att kunna leverera bästa service i alla verksamheter. Sommarens rekord kommer att firas med både tårtbjudning och jubileumsfest för personalen.

– Att vi kan slå rekord är tack vare alla duktiga medarbetare som växlar upp och gör ett riktigt bra jobb, säger Patrik. Därför ser vi alltid till att fira framgångarna tillsammans!

Taggar

Dela


1 reaktion på Rekordsommar för Gekås Ullared

Otroligt att vi ser detta som en semesteraktivitet att konsumera för konsumtionens skull. Shopaholic är en sjukdom som sprider sig just i Ullared. När man kan plocka bär, svamp och njuta av naturen gratis och umgås med nära och kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *