Okategoriserade

I natt: Villainbrott och vansinnesfärd

Okategoriserade En familj i Gislaved fick en obehaglig överraskning när de kom hem.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Vid 23-tiden larmades polis till Hedvägen i Gislaved med anledning av ett inbrott. Bostadsägarna ska ha varit bortresta några dagar och när de kom hem sent på söndagskvällen upptäckte det att någon brutit sig in i bostaden via altandörren. Polis har varit till platsen, en anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är dock oklart vad som stulits och i nuläget finns ingen misstänkt.

Vid 05-tiden larmades polis till länsväg 133 utanför Gripenberg, i höjd med Tranås, med anledning av att en inringare noterat en bilist som kört vingligt samt pendlat i hastighet och varit nära att köra ner i diket. Bilen ska ha fortsatt upp på E4:an innan föraren självmant stannade i höjd med Gränna. Polispatrull kontrollerade då föraren och kvinnan i 50-årsåldern blev misstänkt för vårdslöshet i trafik, olovlig körning samt drograttfylleri.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *