Nyheter

Weekendcharter till Prag från Jönköping

Nyheter Nu lanseras Prag som en weekendresa som genomförs med direktflyg från Jönköping i oktober 2020. Flygningen, som tar drygt två timmar, kommer att utföras med ett flygplan av typen Boeing 737-800 med 189 stolar

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.

– Vår senast weekendproduktion till Krakow har bokat bra och det visar att intresset för weekendresor från Jönköpings flygplats finns i Jönköpingsregionen. Därför är vi extra glada att kunna presentera en direktflygning till Prag som alltid är ett populärt resmål och har bokat extremt bra från andra avreseorter, säger Olle Fält, COB för goTO Nordics AB.

100 % klimatkompensation

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 % klimatkompenserad. Alla delar, flyg, marktransporter, boende och måltider kompenseras och ingår i priset utan att resenärerna själva behöver välja det. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.

– Jätteroligt att vi kan addera ytterligare ett spännande resmål direkt från Jönköping! Just weekendcharter är ett fantastiskt smidigt sätt att resa och uppleva en intressant destination på. Flyg, transfer, hotell och möjligheten att välja paketerade utflyktsmål med svensktalande guide gör det hela väldigt attraktivt, säger Henrik Älverdal, Marknadschef för Jönköpings flygplats.

goTO Nordics etablerades i Kalmar i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Kalmar, Skellefteå, Sundsvall och Jönköping till destinationer som Amsterdam, Haugesund, Riga, Bratislava, Paris, Krakow, Barcelona, Malaga och nu Prag.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *