Nyheter

Nattsammanfattning: Okänd på besök…

Nyheter Polisen sammanfattar natten med bland annat en händelse på ett äldreboende i Värnamo.

08.26 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, endast fem har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.15 Polisen fick samtal om att ett inbrottslarm utlöst i sporthallen i Smålandsstenar. En väktare som åkt till platsen hade hittat en uppbruten dörr.  Polisen åkte till platsen och sökte genom lokalerna men ingen misstänkt person anträffades. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning. Det är inte känt om något har stulits.

03.16 Personal på ett äldreboende på Ringvägen i Värnamo ringde om att en misstänkt okänd person hade setts inomhus i byggnaden. Polisen åkte till platsen men vid ankomsten visade det sig att den misstänkte hade avvikit. Polisen har spanat utan resultat. Polisen påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Det är inte känt hur tjuven tog sig in och inte heller vad som kan ha stulits.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Källa: polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *