Nyheter

Jönköpingsbo vann 4,4 miljoner

Nyheter En Jönköpingsbo vann 4,4 miljoner kronor och fick revansch på Watford för andra gången

Stryktipset har verkligen rivstartat året, efter att lördagens omgång levererat tre nya miljonvinster har det i år totalt delats ut 20 miljonvinster. Under hela 2019 föll det ut 17 miljonvinster. Skottdagens omgång visade sig bli en svår omgång där endast tre lyckades få 13 rätt. Liverpool åkte på säsongens första förlust borta mot Watford och en man i Jönköping fick revansch för andra gången på Watford och vann cirka 4,4 miljoner kronor på ett system för 96 kronor.

Mannen som är i 40-årsåldern hade alla rätt efter att de tolv 16.00-matcherna var färdigspelade. I den avslutande matchen mellan Watford och Liverpool hade mannen halvgarderat men en så kallad gaffel, 1–2:a.

– Liverpool vinner ju alltid men jag tänkte att någon måste de förlora. Så jag chansade och garderade med en Watfordseger, berättar miljonvinnaren.

Watford skrällvann mot Liverpool med 3–0 och i Jönköping var lyckan total.

– Watford gjorde 3–0 i mitten av andra halvlek, men det var först när det var slut som jag fattade det. Det var helt sjukt!

Men Jönköpingsbon och Watford har en lång historia. För ungefär åtta år sen fick han 12 rätt på Stryktipset efter att han missat just Watford.

För två år sen så fick han äntligen revansch på Watford. Då som nu skulle Watford avgöra hans öde, Watford mot Arsenal var den sista matchen på kupongen och han hade även då halvgarderat matchen med 1 2. Arsenal tog ledningen i den första halvleken, i den 71:a minuten kvitterade Watford och mannen stod på 12 rätt.

– Det var det sjukaste, jag trodde jag skulle förlora på Watford igen. Men så gör de 2–1 på övertid. Jag blev helt galen och bara skrek. Då vann jag 160 000 kronor och fick revansch kan man säga.

Att Watford ännu en gång spelat huvudrollen i mannens liv är svårt att förstå.

– Jag vet inte vad jag ska säga, det är galet! Jag hejar på Barcelona men jag ska köpa en Watfordtröja nu.

Förutom inköp av en Watfordtröja ska han betala av lite lån och återgå till ett normalt liv.

– Det är så mycket adrenalin och tankar när en sån här sak händer. Jag ska betala av lån, investera och faktiskt försöka sluta tänka på vinsten och återgå till mitt vanliga liv. Vinsten ger mig mycket trygghet i livet.

Om han ska fortsätta ha med Watfordsegrar på Stryktipset?
– Haha ja, jag måste alltid ha med Watford, det är mitt turlag nu, avslutar miljonvinnaren från Jönköping.

Jönköpingsbon hade spelat ett reducerat system (R0-7-16) med en matematisk helgardering och matematisk halvgardering för totalt 96 kronor, han lämnade in sitt spela via Svenska Spel Sport & Casinos webbplats. Vinsten blev 4 396 867 kronor med undervinster.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *