Nyheter

Före detta kollegor från Sävsjö delar miljonvinst i andra chansen

Nyheter Tre före detta kollegor från Sävsjö kommun var i flera dagar ovetande om att de vunnit en miljon kronor i Lottos andra chansen. När glädjechocken har lagt sig ska de fira vinsten tillsammans.

Det var i samband med lördagens Lottodragning som 20 extra miljonvinster delades ut i andra chansen. Alla som spelat Lotto med Joker sedan 1 maj till och med 29 oktober hade möjlighet att vinna en miljon kronor.

En av miljonerna gick till Sävsjö och närmare bestämt tre före detta kollegor. Men att de kammat hem en miljonvinst fick de veta först flera dagar senare när Svenska Spel Tur till slut nådde dem för att gratulera.

− Jaha, det känns ju bra! Jag är nog lite chockad, vi har aldrig vunnit mer än småsummor tidigare, berättar en av kvinnorna och fortsätter:

− Det här betyder att jag inte behöver fundera på om jag kan köpa någonting eller resa. De andra kommer också bli jätteglada.

De började spela på Lotto för flera år sedan för att fortsätta hålla kontakten när de slutade arbeta tillsammans. Nu när drömmen om en miljonvinst blev sann kommer de göra någonting roligt för att fira.

− Vilken glädjechock att få veta att man har en miljonvinst som väntar på en. Vad roligt att det är tre vänner och tidigare kollegor som får dela glädjen att vinna stort. De vann länets åttonde miljonvinst för året, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin som fick äran att gratulera dem.

Källa: Svenska spel

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *