Blåljus

Våldtäkt i Sävsjö

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i eller kring Sävsjö och Jönköping.

06.40 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits, i övrigt har ingen frihetsberövats.

01.16 Polisen kallades till en bostad i Sävsjö med anledning av att en kvinna skulle ha utsatts för en våldtäkt. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som hänt. Polisen har påbörjat en utredning om våldtäkt, som misstänks ha inträffat i en bostad. Den utsatta kvinnan har haft en relation med den misstänkte gärningsmannen, båda två är i 30-årsåldern. Kvinnan har med hjälp av polisen åkt till sjukhus för undersökning och vård. Den misstänkte mannen anträffades i en annan bostad i Sävsjö där han greps och därefter fördes till polisstationen där han förhördes och sedan beslutade en åklagare om att han skulle anhållas, misstänkt för våldtäkt.

03.31 Polisen fick samtal om att en kvinna i 85-årsåldern saknades från sin bostad i stadsdelen Liljeholmen i Jönköping. Kvinnan sågs senast vid 23-tiden. Polisen åkte till den aktuella bostaden och påbörjade rutinmässigt informationsinhämtning och även genomsök av närområdet. Under detta arbetet kom plötsligt kvinnan tillbaka till bostaden, lättklädd och nerkyld. Polisen avbröt insatsen och tillkallade en ambulans som förde kvinnan till sjukhus för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott.

06.16 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 195 i Tumbäck, Habo. Polisen åkte till platsen och det visade sig att två lastbilsregistrerade bilar har krockat. en av förarna klagade på smärta i benen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *