Blåljus

Tre personer gripna

Blåljus Polisen sammanfattar nattens händelser

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan kl 22 och 07. Tre personer har gripits, se notiser nedan. Och 14 har frihetsberövats för tillnyktring, narkotikapåverkan, drograttfylleri, eller för störande av allmän ordning.

22.47 Polis larmades till Halmstadsvägen i Värnamo där det skulle vara pågående bråk mellan två män. Polis kom dit och efter att ha pratat med personer på platsen så greps en man i 65-årsåldern, misstänkt för grov misshandel. Han ska med ett tillhygge ha misshandlat en man i 45-årsåldern. Den misshandlade kördes av polis till sjukhus för omplåstring. Den gripne mannen anhölls under natten efter beslut av åklagare.

01.20 Det kom larm om en brinnande bil på en parkering på Prostgårdsvägen i Värnamo. Räddningstjänsten hanterade branden, bilen ska ha varit helt övertänd. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

02.44 Väktare kontaktade polis om att det gått inbrottslarm i en kyrka på Vintergatan i Huskvarna. Flera polispatruller beordrades dit, inklusive hundpatrull, och två personer kunde gripas. En kvinna i 55-årsåldern och en man i 45-årsåldern. Båda anhölls under natten, misstänkta för stöld genom inbrott.

Utöver detta har polisen hanterat en hel del ärenden med berusade personer, bråk och slagsmål utan någon gripen eller allvarligt skadad, skadegörelse, etc.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *