Blåljus

Tog stryptag på kvinna – man misstänks för misshandel

Blåljus En man i 40-årsåldern har anhållits misstänkt för misshandel under onsdagskvällen.

Genrebild: David Alin

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Vid 22-tiden fick polisen ett SOS-larm om en bilbrand i Eksjö. Polis var på plats. Bilen var helt utbränd. Ägaren är kontaktad och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Strax innan 23-tiden larmades polis till en bostad i Liljeholmen, Jönköping, med anledning av en misshandel. När polis anlänt till platsen greps en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel. Den misstänkte mannen ska bland annat ha tagit stryptag på målsägande, en kvinna i 55-årsåldern. Hon var inte i behov av ambulansvård. På grund av hög berusningsgrad hos den misstänkte mannen har inga förhör genomförts och han är fortsatt gripen. En åklagare kommer fatta beslut om ett anhållande.

Vid ettiden beordrades polis, räddningstjänst och ambulans till ett flerfamiljshus på Brunnsgatan i Jönköping med anledning av ett rökfyllt trapphus. När polis anlänt till platsen visade det sig ha brunnit vid en dörr till en lägenhet. Det finns i nuläget ingen misstänkt och ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan om mordbrand kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *