Blåljus

Tidningsbud bestulen på flera paket

Blåljus Polisen i Jönköpings län rapporterar om en händelserik natt.  

Vid 03-tiden larmades polisen larmades gällande en brand i Malmbäck. Det var en skåpbil som brann. Det finns tecken på att skåpbilen först blivit utsatt för inbrott innan den började brinna. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med branden. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand samt stöld. Det finns ingen misstänkt för brotten.

Klockan 03.53 larmades polisen till en adress i Österängen i Jönköping. Ett tidningsbud hade blivit bestulen på flera paket. Tidningsbudet hade gått in i ett trapphus och när tidningsbudet kom tillbaka noterades att flera paket saknades. En patrull åkte till platsen. Två män som befann sig i närområdet kunde misstänkas för att ha delaktighet i händelsen, de greps av polis. Händelsen rubriceras som stöld. Männen som greps är i 20-årsåldern. Under tisdagsmorgonen hävdes gripandena, misstankarna kvarstår.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *