Blåljus

Stoppade flera påverkade av narkotika

Blåljus från natten noterar polisen att man stoppat flera personer som är misstänkta för rattfylleri på Höglandet och i Jönköping.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22.00–07.00. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23.15 Polisen stoppade och kontrollerade en bilist på Kortebovägen i Jönköping. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning och förhör. Hon misstänks för drograttfylleri.

00.19 Polisen stoppade och kontrollerade en bilist på Odengatan i Jönköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

00.31 Polisen stoppade och kontrollerade en bilist på riksväg 32 i Tranås. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri. I bilen satt en passagerare, en man i 30-årsåldern, och även han visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för narkotikabrott eget bruk.

05.38 Polisen stoppade och kontrollerade en bilist på Långgatan i Nässjö. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *