Blåljus

Stöld av en ratt och mer

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i och kring Jönköping samt i Eksjö.

06.35 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

02.52 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Eksjö blev föraren, en man i övre tonåren, misstänkt för grov olovlig körning. En passagerare, man i 25-årsåldern, blev misstänkt för tillåtande av olovlig körning. Ingen av dem frihetsberövades.

02.56 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på länsväg 900 i Ölmstad blev föraren, en man i 50-årsåldern, misstänkt för ringa dopningsbrott efter att en mindre mängd misstänkt dopningsmedel anträffats. Medlet togs i beslag och kommer skickas på analys. Mannen är också misstänkt för brott mot knivlagen efter att en kniv anträffades i bilen. Kniven togs i beslag för destruktion.

05.40 Polisen fick samtal om att ett bilinbrott hade upptäckts i en BMW på Norrängen i Jönköping.  Någon har gjort inbrott i bilen och monterat bort och stulit ratten. Bilen bärgades till verkstad där en kriminalteknisk undersökning kommer att ske under dagen.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *