Blåljus

Stal ett tidningsbuds bil – hittades i ett dike

Blåljus En person tvingade vid halv-tretiden på natten till tisdag till sig ett tidningsbuds bil i Norrahammar utanför Jönköping.

Genrebild.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 65-tal ärenden som rör Jönköpings län. Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Trafikolycka i Bankeryd

Vid 23-tiden larmades polis och räddningstjänst till Kortebovägen i Bankeryd med anledning av en påkörd person. Personen hade sprungit ut i vägen bakom en buss. Den påkörda personen fördes till sjukhus med ambulans med oklart skadeläge. Utredningsåtgärder på platsen gjorde att bilföraren inte misstänks för brott.

Stulen bil återfanns

Vid halv tre-tiden larmades polisen till Hammarvägen i Norrahammar. Ett tidningsbud hade vinkats in till vägkanten av en man och lurats ut ur bilen som därefter stals. Flera patruller beordrades till platsen för att undersöka vad som inträffat samt att leta efter bilen. Vid fyratiden påträffades den stulna bilen i ett dike vid Westins väg i Norrahammar, dock utan misstänkt person. Polisen upprättade en anmälan om tillgrepp av fordon och ingen misstänkt är ännu gripen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *