Blåljus

Smyckestjuv i farten

Blåljus En lägenhet i Skärstad har under söndagen utsatts för ett inbrott.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22 och 07 hanterat 37 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Vid 22-tiden fick polisen samtal om ett inbrott i en bostad i Skärstad i Jönköping. Inbrottet skulle, enligt anmälaren, ha skett någon gång under eftermiddagen/kvällen fram till dess att anmälan gjordes. Enligt uppgift ska det saknas smycken till ett okänt värde. Polisen har varit på plats och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Vid 04-tiden gick ett automatiskt inbrottslarm i en kiosk på Långgatan i Nässjö. En obehörig person befann sig i kiosken. Polisen har varit på plats och en brottsplatsundersökning har utförts. Gärningspersonen ska ha fått med sig cigaretter samt kontanter. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

Utöver detta har polisen haft ärenden av rutinkaraktär, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *