Blåljus

Sammanfattning av natten

Blåljus Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar.

Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men ingen har behövt följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.38 Samtal kom till polisen om att en person kunde ha blivit misshandlad i en bostad i Öxnehaga, Jönköping. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Polisen påbörjade en utredning om misshandel med anledning av att en man i 45-årsåldern misstänks ha blivit misshandlad av en man i 40-årsåldern. 40-åringen är misstänkt men inte frihetsberövad.

03.20 SOS-larm till polisen om brand utomhus vid Stoerydsvägen i Tranås. Ärendet hanterades av räddningstjänsten. Ingen misstanke om brott.

04.04 Samtal till polisen om inbrott i en bensinstation i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och det visade sig att entrédörren var krossad och att det kunde misstänkas att det varit inbrott. Polisen påbörjade en utredning om inbrott och hittills har det framkommit att det saknas kontanter. Det finns ingen frihetsberövad.

04.17 Samtal till polisen om inbrottslarm på länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det kunde konstateras att det varit inbrott. Detta med anledning av att en dörr hade brutits upp. Det är ännu okänt om något har stulits. Det finns ingen frihetsberövad.

06-09 SOS-larm om brand på Fabriksgatan i Forserum. Hanterat av räddningstjänsten, ingen misstanke om brott.

06.14 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 152 i Åker. Det var en lätt lastbil hade kört in i ett vägräcke och ner i diket. Ingen personskada noters och ingen misstanke om brott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *