Blåljus

Rattfylleri och mer

Blåljus Polisen sammanfattar   natten med händelser i Jönköping, Nässjö och Vaggeryd.

07.50 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.11 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Nässjö blev en man i 20-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör.

00.24 En person ringde till polisen och anmälde inbrott i en campingstuga i Jönköping. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott, som ska ha skett nyligen. Det som är stulet är ett smyckesskrin med innehåll.

04.29 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Vaggeryd blev föraren, en kvinna i 25-årsåldern misstänkt för rattfylleri. Hon fick följa med för provtagning och förhör.

Förutom dessa ärenden har polisen huvudsakligen arbetat med ett antal kontroller av olika karaktär, mestadels trafikrelaterade. En del av dessa har resulterat i tillsägelser och bötesförelägganden, men ingen har frihetsberövats, förutom de ovan nämnda rattfylleristerna.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *