Blåljus

Räddade djuren från brand

Blåljus Händelser i Gislaved, Malmbäck och Vrigstad.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 33 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23.45 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Åbjörnsgatan i Gislaved uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

02.55 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Malmbäck i Nässjö kommun med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en ladugård vara helt övertänd. Ett flertal räddningsenheter bekämpade branden. Boende ska ha fått ut djuren som därmed klarat sig. Polispatrull kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand för att utreda om ett brott ligger bakom eller ej.

04.01 Polis och väktare larmades till matbutik i Vrigstad med anledning av att ett inbrottslarm lösts ut. När patrull anlänt hittades en krossad ruta. Polisen spanade efter misstänkta gärningspersoner men i nuläget har ingen frihetsberövats. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Tjuven/tjuvarna ska bland annat ha fått med sig cigaretter.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, två viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *