Blåljus

Polisen sammanfattar natten

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser på Höglandet och kring Jönköping.

07.10 polisen har hittills hanterat ett 60-tal rutinärenden. Majoriteten av dessa utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, åtta har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.53 SOS-samtal till polisen om brand utomhus på riksväg 26/47 i Habo. Det visade sig vara en bil som var helt övertänd. Polisen har påbörjat en utreedning om skadegörelse genom brand.

01.49 samtal till polisen om misstänkt stöld eller försök till stöld från fordon i Vetlanda. Polisen har påbörjat en utredning om stöld av katalysator. En misstänkt bil med fyra personer stoppades och kontrollerades men inget misstänkt stöldgods anträffades. Dessa fyra personer misstänks är misstänkta för stöld men frihetsberövades inte.

02.04 samtal till polisen om misstänkt inbrott i en butik i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till stöld genom inbrott. Polisen spanade också och spårade med hund men ingen misstänkt kunde gripas.

03.20 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 127 i Nävelsjö, Vetlanda. Enligt uppgifter till SOS ska en bilist ha kört av vägen, voltat och landat på taket. Två drabbade fördes till sjukhus med ambulans. En av dem, en man i 25-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri.

03.21 SOS-larm till polisen om brand på Mariagatan i Nässjö. Det visade sig vara en bil som brann och polisen misstänker att branden är anlagd. Utredning om skadegörelse genom brand är påbörjad.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *