Blåljus

Polisen grep tjuvar

Blåljus Polisen rapporterar om händelse i Sävsjö och Jönköping.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01.15 Polisen larmades till en lagerlokal i södra Sävsjö med anledning av ett pågående inbrott. Två män hade brutit upp en dörr till fastigheten. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. Två misstänkta gärningsmän greps när de försökte att fly. Den ene gripne är i 25-årsåldern, den andre i 30-årsåldern. De gripna är misstänkta för stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning genomfördes.

01.25 En hundförare befann sig i Ryhovsområdet i Jönköping med anledning av träning tillsammans med tjänstehund och väktare. I samband med detta hör hundföraren att några personer försöker att bryta sig in i en byggnad som tillhör sjukhuset ungefär 50 meter bort. Träningen avbryts och de beger sig mot den misstänkta brottsplatsen och i samband med detta försöker de två gärningsmännen att fly, men båda fångas in och grips. Den ene gripne är en man i 20-årsåldern, den andre som greps vägrade uppge sin identitet men är i ungefär samma åldersspann som den förstnämnde. Händelsen rubriceras som försök till stöld.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *