Blåljus

Under natten: Villainbrott och sågverk i lågor

Blåljus Länsp0lisen summerar en händelserik natt.

Polisen i Jönköpings län har under natten hanterat ett 50-tal ärenden.

Vid 23-tiden stoppade en polispatrull en bil på Kavlabrovägen i Jönköping. Föraren verkade vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning, misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning. Det var en man i 45-årsåldern som körde. En man i 35-årsåldern som var passagerare blev också misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk..

Klockan 23.42 fick polisen samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Bankeryd. Polis kom dit. En fönsterruta på baksidan var sönderslagen. Polisen gjorde en brottsplatsundersökning och hundpatrull sökte i området, men någon misstänkt kunde inte hittas.

Strax efter 5-tiden larmade SOS om brand på sågverket i Unnefors. Branden ska ha varit fullt utvecklad när räddningstjänsten kom dit. Polis kom till platsen, i första hand för att se till att räddningstjänsten kunde utföra sitt uppdrag. Efter att ha undersökt omständigheterna på platsen gjordes bedömningen att det inte finns någon brottsmisstanke och räddningstjänsten kunde fortsätta jobba utan polisens assistans, så polisen lämnade området.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *