Blåljus

I natt: Tjuvar greps i Vaggeryd

Blåljus Poliesn sammanfattar natten med händelser i Kulltorp, Skillingaryd och Vaggeryd

Visade vasst föremål vid gripande
Polisen larmades klockan 21.39 till Hemköp i Skillingaryd med anledning av ett aktiverat överfallslarm. Personal kontrollerade en man som misstänktes ha stulit varor och personal kallade dit väktare. I samband med detta ska mannen ha visat upp ett vasst föremål. Mannen greps och kontrollerades av polis.
Mannen är misstänkt för rån i motvärnsfallet. Den gripne är i 35-årsåldern. Mannen har inte förhörts på grund av hans berusningsgrad. Han har ingen fast adress i landet.
Inbrott i butik
Polisen larmades klockan 22.44 till livsmedelsbutiken i Kulltorp mellan Hillerstorp – Bredaryd efter att en inringare hade hört ljud samt ljus från eventuellt en ficklampa vid butiken. Sedan ska en person ha sprungit från platsen. Flera polispatruller åkte till platsen. Händelsen rubriceras som försök till stöld genom inbrott.

Grep två män i Vaggeryd
Ett larmbolag kontaktade klockan 21.30 polisen då minst två personer hade tagit sig in till en byggnad på ett industriområde i Vaggeryd. Personerna ska ha förstört övervakningskameror. Flera polispatruller beordrades till Munksjögatan i Vaggeryd. Inget ska ha stulits från platsen. Efter utredningsåtgärder greps två män misstänkta för försök till stöld samt skadegörelse. De gripna är i 30- respektive 45-årsåldern.
Ingen av männen är från länet.
Under natten mot söndagen anhölls männen efter åklagarbeslut. Ärendet är åklagarlett.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *