Blåljus

Natt till onsdag

Blåljus Händelser i Jönköping, Nässjö och Mulseryd.

06.55 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

00.04 Vid en kontroll av en bilist på Jordbrovägen i Jönköping uppstod misstanke om grov olovlig körning. Förare var en man i 45-årsåldern som tidigare dömts för liknande brott och på grund av det tog polisen bilen i beslag för att låta åklagare pröva om bilen kan förverkas med stöd av trafikbrottslagen.

00.23 Samtal till polisen om att en viss person befann sig på Lundströms plats i Jönköping trots att det finns ett gällande besöksförbud. Polisen åkte till platsen och träffade på en man som inte fick vistas på platsen på grund av ett besöksförbud. Mannen togs med av polisen och låstes in tillfälligt med stöd av polislagen. Mannen är nu misstänkt för överträdelse av besöksförbudet och han har förhörts under natten.

01.09 en bilist stoppades vid Äng utanför Nässjö på riksväg 31. Bilföraren, en man i 45-årsåldern misstänks för hastighetsöverträdelse och körkortet omhändertogs.

02.23 Samtal till polisen om att en bilist hade krockat med en älg på riksväg nära vägen mot Mulseryd. Älgen skadades men sprang vidare, ingen person skadades. Polisen kallade på en eftersöksjägare som sökte efter älgen. Mindre skador på bilen.

02.26 En polispatrull träffade på en misstänkt påverkad person på Österängen i Jönköping. Det var en kvinna i 30-årsåldern som fick följa med för provtanging och förhör.

Utöver dessa händelser har polisen genomfört ett antal kontroller utan brottsmisstanke samt att ett antal trafikanter har kontrollerats och bötfällts för trafikbrott.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *