Blåljus

Natt till onsdag

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i Habo och Jönköping.

06.42 polisen har hittills hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

02.59 Polisen kallades till ett företag i Habo med anledning av ett inbrottslarm som löst ut. När polisen kom fram till platsen fanns inga misstänkta personer kvar, men det kunde konstateras att flera personer har varit inne i företagslokalerna och sannolikt stulit föremål. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och en utredning om stöld genom inbrott är påbörjad. Företaget kommer att inventera och återkomma med en eventuell godsförteckning senare om det visar sig att något saknas.

04.19 Polisen kallades till ett vandrarhem/hotell på Rekrytvägen i Jönköping med anledning av att en person uppehöll sig obehörigt på platsen. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 60-årsåldern som blev misstänkt för skadegörelse och olaga intrång. Han misstänks ha förorsakat att vatten läckt ut från ett rum där han befann sig. Han omhändertogs på grund av berusning och kommer att förhöras när han nyktrat till.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *