Blåljus

Natt till måndag

Blåljus Händelser i Skeppshult, Jönköping, Aneby och Bodafors.

– Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripit, uppger polisens presstalesman Björn Öberg.

22.57 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 32 vid Marbäck, Aneby. En bilist hade krockat med ett djur och kört av vägen. När räddningstjänst och polis kom till platsen visade det sig att olyckan snarare hade orsakats av att kvinnan somnat under körning. Hon fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik. Kvinnan är i 20-årsåldern. Bilen bärgades från platsen.

23.25 Polisen fick samtal om inbrott på en adress i området Rosenlund, Jönköping. Det skulle ha hänt under dagen. Någon ska ha gjort ett hål i ett stängsel  och stulit gods från ett släp. På platsen har flera företag verksamhet. Det är oklart vad som är stulet. Polisen har gjort en teknisk undersökning och upprättar en anmälan om stöld.

03.54 Ambulanspersonal meddelade polisen att de vårdade en man vid korsningen Storgatan / riksväg 26 i Skeppshult, Gislaved. Mannen, som är i 45-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Han mindes inte riktigt vad som hänt. Ungefär samtidigt fick polisen samtal om en berusad man som hade kört bil och stannat vid en bensinstation i Skeppshult. Polisen började undersöka om rattfylleriärendet och den påkörda personen kunde höra samman. Mannen som körde bilen, som är i 30-årsåldern, togs med för provtagning. Olycksplatsen på Storgatan dokumenterades och undersöktes av polis. Bilen beslagtogs. Bilisten blev misstänkt för rattfylleri, smitning från trafikolycksplats och vållande till kroppsskada.

04.16 Det kom larm om misshandel från en plats på landet, öster om Bodafors, Nässjö. Vid sjön Nömmern. Två män skulle ha blivit attackerade med tillhygge, av ett par andra personer som sedan ska ha lämnat i bil. Två män, i 30- respektive 60-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Polis kom till platsen och sökte efter gärningspersoner, spärrade av en möjlig brottsplats för teknisk undersökning och sökte med hund. Det är oklart vad som har hänt och vad som föranlett detta. Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat flera viltolyckor, trafikbrott, narkotikapåverkade personer, åkt på larm från allmänheten, utfört egeninitierade kontroller, etcetera.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *