Blåljus

Natt till måndag

Blåljus Händelser i Huskvarna Nässjö och Smålandsstenar.

06.48 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En har gripits, två omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.32 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ägt rum på E4 i norrgående vid Huskvarna. En bilist hade kört in i ett vägräcke och föraren, en man i 25-årsåldern blev misstänkt för vårdslöshet i trafik eftersom han misstänks ha somnat vid ratten. Bilen bärgades.

02.14 SOS-larm till polisen om ett utsläpp av flytande zink på Svedjegatan i Nässjö. Polisen biträdde räddningstjänsten en tid men det finns ingen misstanke om brott och det blir ingen ytterligare åtgärd från polisen.

02.59 Polisen fick uppgift om en man som befann sig på en gravplats i Smålandsstenar. Polisen misstänker att mannen har förorsakat skador på gravplatsen och därför blev mannen misstänkt för brott mot griftefriden. den misstänkte är en man i 25-årsåldern.

05.21 väktare ringer till polisen om att ett inbrott hade upptäckts i en skola på Brogatan i Nässjö. En person hade setts klättra ut genom ett krossat fönster och efter en stund kunde polisen gripa en misstänkt person inte långt från det krossade fönstret. Det var en man i 25-årsåldern som fördes till polisstationen i Eksjö för förhör, misstänkt för stöld genom inbrott.

– Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om, noterar polisens presstalesman Thomas Agnevik.

Arkivbild

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *