Blåljus

Natt till måndag

Blåljus Polisen rapporterar om händelser i Jönköping och Värnamo.

06.34 Polisen har hittills hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men tre har har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.10 i samband med en rutinmässig fordson- och förarkontroll i Bäckalyckan i Jönköping uppstod misstanke om att kvinnlig förare i 20-årsåldern var drogpåverkad. Hon blev misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom innehav och fick följa med för provtagning och förhör. Den misstänkta narkotika togs i beslag för analys. En passagerare i bilen, man i 20-årsåldern fick också följa med för provtagning på grund av misstänkt ringa narkotikabrott.

01.25 Polisen kallades till sjukhuset Ryhov i Jönköping med anledning av att en patient uppträtt hotfullt. Det var en man i 40-årsåldern som hotat personalen på sjukhuset och han blev misstänkt för hot mot tjänsteman. Han blev också misstänkt för ringa narkotikabrott. Polisen avlägsnade mannen från sjukhuset.

03.28 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 Värnamo blev en förare, man i 30-årsåldern bötfälld för att ha haft ett obältat barn i bilen.

Förutom dessa ärenden har polisen arbetet med kontroller av olika slag som inte har lett till brottsmisstankar eller frihetsberöävanden.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *