Blåljus

Natt till måndag

Blåljus Händelser i Gislaved och Gnosjö

– Polisen har under natten hanterat 29 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom. Tre personer har omhändertagits på grund av narkotikapåverkan, fylleri eller misstanke om rattfylleri, noterar Monica Bergström som är presstaleskvinna vid polisen,

23.20 Polisen fick samtal gällande ett rån mot en person i en bostad i Gnosjö kommun. Målsäganden hade blivit hotad med ett tillhygge. När polis kom till platsen fanns inga misstänkta personer kvar på platsen. En anmälan om grovt rån har upprättats.

01.22 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en flerfamiljsfastighet i de centrala delarna av Gislaved. Inbrottet hade skett någon gång mellan klockan 22-01. Någon eller några personer hade varit inne i gemensamhetsutrymmen med också i en av bostäderna. När polis kom fram fanns inga misstänkta personer kvar på platsen. En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *