Blåljus

Natt till lördag: Mordförsök

Blåljus En man i Ölmstad utanför Jönköping har blivit allvarligt  misshandlad och det rubriceras som försök till  mord

07.44 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 5o-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, fem har omhändertagits och två har fått följa med för provtagning och förhör.

01.31 Polisen fick samtal om att ett brott skulle ha inträffat på en mindre ort i Jönköpings kommun – i Ölmstad. Polisen åkte till platsen och träffade på en man som utsatts för grovt våld med någon form av tillhygge i en bostad. Det var en man i 45-årsåldern som fördes till sjukhus med ambulans och hans skador är allvarliga. Polisen har påbörjat en utredning om försök till mord, brottsplatsen har säkrats och spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Polisen har hållit förhör och tagit föremål i beslag.

En misstänkt man, som inte är identifierad, har gripits som skäligen misstänkt för försök till mord. Den gripne har förts till polisstationen där han kommer att förhöras efter tillnyktring och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

02.55 Larm till polisen om trafikolycka på länsväg 860 mellan Stensjön och Nässjö. Två person i bilen klarade sig utan personskador efter att de kört in i ett vägräcke som en följd av att de väjt för en älg. Bilen bärgades och det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Arkivbild

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *