Blåljus

Natt till lördag: Misshandel och rattfylleri

Blåljus Händelser i Bodafors, Habo, Jönköping och Skillingaryd

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 70-tal händelser mellan klockan 22.00—08.00.
klockan 22 i går kväll. Sju personer har gripits, se händelser nedan. Tre personer har omhändertagits för fylleri och andra ordningsstörningar.

23.28 Misshandel, Habo
Polis larmades till Habo resecentrum där en person misshandlats med någon form av tillhygge i en bil. Målsäganden, en man i 30-årsåldern, fördes till sjukhus men bedömdes inte vara allvarligt skadad. En misstänkt gärningsperson hämtades under natten till förhör och anhölls klockan 05.20 misstänkt för grov misshandel. Den anhållne är en man i 40-årsåldern.

02.21 Misshandel, Nässjö
Polis beordrades till en bostad i Bodafors, Nässjö kommun. Flera personer ska ha trängt sig in i bostaden och en av de boende har blivit misshandlad med ett tillhygge. Förutom mannen som blev misshandlad fanns även en kvinna och två barn i bostaden. Efter misshandeln har gärningspersonerna tömt en brandsläckare i bostaden och sedan lämnat platsen. När polis kom till platsen började man spåra och hittade kort därefter fyra misstänkta personer i närheten av platsen. De greps samtliga, misstänkta för grov misshandel och grovt hemfridsbrott. De är alla män i åldrarna 20-35 år. Brandsläckaren återfanns utanför bostaden och togs i beslag, tillsammans med de misstänktas kläder. En ambulans har varit på plats för att se över målsägandens skador, men han behövde inte följa med ambulans till sjukhus.

02.30 Rattfylleri, Jönköping
En bilist stoppades på Norra strandgatan. Föraren blåste positivt och togs med för vidare kontroll. Han visade sig ha 0,26 promille alkohol i blodet och är därmed misstänkt för rattfylleri av normalgraden. Då mannen var utländsk medborgare greps han och finns nu i polisens förvar.

03.04 Misshandel, Skillingaryd
Polisen åkte till ett misstänkt bråk i en bostad. När man kom till platsen fanns bara en av två bråkande parter kvar. Det var en kvinna i 25-årsåldern som nu är målsäganden för en misstänkt misshandel i relation. En misstänkt man kunde gripas kort därefter. Han ska ha misshandlat kvinnan med slag. Kvinnan behövde inte föras till sjukhus för vård. Den gripne är en man i 25-årsåldern.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *