Blåljus

I natt: Mordbrand och relationsmisshandel

Blåljus Länspolisen summerar en intensiv natt.

Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits och ingen har omhändertagits.

Klockan 01.53 inkom ett SOS-larm till polisen om en trafikolycka på E4 vid Huskvarnapåfarten i södergående körriktning, där en lastbil kört in i ett vägräcke och hamnat utanför vägen. När polisen var på platsen åkte ytterligare en lastbil av vägen i  norrgående körriktning. E4:an var avstängd en tid med anledning av trafikolyckorna. Ingen person skadades och det finns ingen misstanke om brott. Det var mycket halt på vägen vid tillfället.

Klockan 03.39 fick polisen larm om en brand i byggnad på Mjölbyvägen i Tranås. Polisen och räddningstjänsten åkte till platsen. Branden släcktes av räddningstjänsten. Polisen misstänker att branden är anlagd och har påbörjat en utredning om mordbrand. Platsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning som kommer att genomföras under dagen.

04.48 polisen fick samtal om att en kvinna kunde ha utsatts för misshandel i en bostad i Bankeryd. Polisen åkte till platsen och påträffade en kvinna som utsatts för misshandel. Polisen påbörjade därför en utredning om misshandel och en man som kvinnan har en relation med anträffades också, han greps misstänkt för misshandel. Båda två är i 40-50-årsåldern. Mannen fördes till polisstationen där han kommer att förhöras och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

06.13 samtal kom till polisen om att en älg blivit påkörd på länsväg 993 vid Kvarnkullen i höjd med Gränna. Inga personskador noteras, älgen skadades men sprang vidare. Polisen har kallat på en eftersöksjägare för att söka efter älgen. Det finns ingen misstanke om brott.

Polisen uppmanar trafikanter att tänka på att det är stor risk för halka och det är läge för att sänka hastigheten och hålla extra stora avstånd i trafiken.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *