Blåljus

Misstänkt narkotikabrott – två till sjukhus

Blåljus Polisen sammanfattar natten med en olycka i Anderstorp. Uppdaterat.

Sedan 22.00 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 46 ärenden som rör Jönköping län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fem personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika, eller i samband med en handräckning. Inga allvarliga brott mot personhar kommit till polisens kännedom.

03.57 Polisen larmades till riksväg 27 vid Anderstorp. En personbil hade krockat med en stolpe. När polisen kom till platsen fanns två personer kvar vid bilen som uppgav att föraren skulle ha lämnat platsen. Polisen fick inte upp några spår från platsen och det gick inte att styrka vem som hade kört bilen. De två personerna som fanns i bilen, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Kvinnan hade ont i en hand. De misstänks vara påverkade av narkotika och en utredning om ringa narkotikabrott är påbörjad.

Uppdaterat med information från akuten på Värnamo sjukhus: En kvinna och en man var lindrigt skadade. Båda fick åka hem efter behandling. 

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *