Blåljus

Misshandel och rattfylleri

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser utanför Jönköping och i Skeppshult.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 31 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22-17 Polis beordrades till en bostad i Hovslätt utanför Jönköping efter larm om en misshandel i relation. När polis kom till platsen kunde mannen i 30-årsåldern gripas misstänkt för misshandel. Under natten anhölls han också och ärendet är nu åklagarlett. Den drabbade kvinnan i 25-årsåldern, fördes av polispatrull till sjukhus för kontroll.

01.46 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på riksväg 26 vid Skeppshult i Gislaveds  kommunuppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 25-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

03.52 Polis larmades till Ljungarum, Jönköping, med anledning av ett pågående inbrott inne på en logistikcentral. Några gärningspersoner ska ha brutit sig in via ett fönster, stulit en lastbil och sedan försvunnit från platsen. Flera polispatruller och hundpatrull har letat efter gärningspersonerna men i nuläget har ingen frihetsberövats. Lastbilen hittades tom några kilometer från logistikcentralen. Det är ännu oklart vad som stulits.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *