Blåljus

Misshandel och mer

Blåljus Polisens nattsammanfattning har händelser från Bankeryd, Jönköping och Smålandsstenar.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 41 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits och fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:00 Polisen larmades till Tellusgatan i Jönköping med anledning av ett personrån. En man i 60-årsåldern hade blivit hotad med ett tillhygge och avtvingad sin plånbok. Brottet skedde cirka 21.30. De som utförde rånet beskrivs vara 4–5 yngre killar. Polisen har sökt efter gärningspersoner men det finns än så länge ingen misstänkt. Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som har sett eller på annat sett har uppgifter att lämna om rånet.

02:23 Polisen larmades till en bostad i Bankeryd med anledning av ett bråk i en bostad. På plats anträffade polisen en man och en kvinna som lever i en relation med varandra. Mannen, som är i 55-årsåldern, misstänks för misshandel mot kvinnan och han greps. Kvinnan har fått skador i ansiktet men behövde ej uppsöka akutsjukvård.

03:26 Polisen larmades till ett företag i Smålandsstenar. En inringare hade hört glaskross. En cykel värd 40 000 kronor hade stulits från butiken. Polisen sökte efter en bil som hade setts lämna platsen i samband med stölden men tyvärr finns det ännu ingen misstänkt. Polisen har säkrat spår från brottsplatsen och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *