Blåljus

Misshandel och mer

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser på Höglandet och i Huskvarna.

08.04 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.04 Samtal kom till polisen om att en man trakasserade och bråkade med en kvinna i Tranås. Två polispatruller åkte till Tranås för att kontrollera vad som hänt. Det visade sig vara två personer som har en relation med varandra. Det gick inte att utreda närmare vad som hänt men polisen har påbörjat en utredning om misshandel. Kvinnan skjutsades till en vän. Mannen frihetsberövades inte.

00.08 Samtal till polisen om bråk mellan flera personer utomhus på Brånavägen i Nässjö. Polisen åkte till platsen och träffade på fyra personer. Det gick inte att utreda helt vad som hänt men två personer har anmält varandra för misshandel. Ingen frihetsberövades.

04.27 Polisen kallades till Storgatan i Huskvarna med anledning av att en taxichaufför skulle ha blivit bestulen. Polisen åkte till platsen och det visade sig att taxichauffören haft en körning till platsen och när de tre kunderna lämnade taxin tog de med en kortterminal. Det  försvann sedan från platsen. Polisen sökte med hund i närområdet varvid hunden träffade på kortterminalen som låg gömd under en bil. De tre taxikunderna anträffades inte. Polisen har påbörjat en utredning om stöld utan misstänkt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *