Blåljus

Misshandel och kapellskärning

Blåljus Polisrapport från Gislaved och Hyltena.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

23.09 Polis larmades till en ort i Gislaveds kommun med anledning av en misshandel. En man skulle ha blivit misshandlad av en för honom okänd person, med ett tillhygge, tidigare under kvällen. Polis och ambulans åkte till platsen. Mannen, som är i 45-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

03.13 Polis stoppade ett fordon för kontroll på E4, vid Hyltena rastplats, Jönköping. Två personer, två män i 40-årsåldern, färdades i bilen och vid kontroll fattade polispatrullen misstankar om att de begått brott. Den intilliggande rastplatsen kontrollerades och snart upptäcktes att en lastbil hade blivit utsatt för en kapellskärning. De två männen greps misstänkta för stöld och har förts till polisstationen för vidare utredning.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *