Blåljus

Misshandel och brand i bil

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i Gränna och Gislaved.

07.48 Polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, endast en har omhändertagits för berusning / ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.22 Polisen kallades till Gränna Camping med anledning av att en kvinna skulle ha blivit utsatt för misshandel. Polisen åkte till platsen och träffade kvinnan, som bodde tillfälligt på campingen med en man hon har en relation med. Polisen påbörjade en utredning om misshandel då det misstänks att kvinnan, som är i 45-årsåldern har blivit utsatt för slag och stryptag, vilket förorsakat smärta, svullnad och rodnad i ansiktet. Den misstänkte hade lämnat platsen och kunde inte anträffas. Efter att polisen förhört kvinnan fick hon hjälp att söka sig till ett alternativt tillfälligt boende.

03.02 SOS-larm till polisen om brand utomhus på riksväg 26 i Gislaved. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *