Blåljus

Misshandel i Eksjö

Blåljus Polisen sammanfattar natten i länet

01.17 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Hestra blev en bilförare misstänkt för rattfylleri. Mannen, som är i 40-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

01.21 polisen fick uppgifter om att en man hade utsatt en kvinna för misshandel i Eksjö. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel av en kvinna i 30-årsåldern och förhör har hållits med kvinnan. Det finns inga uppgifter om att hon ska ha behövt ambulanssjukvård. Polisen sökte efter en misstänkt man och han anträffades i enlägenhet där han greps, misstänkt för misshandel. Han förhördes av polisen undernatten och strax efter kockan 05 blev han anhållen av en jouråklagare, på sannolika skäl misstänkt för misshandel.

03.54 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Linderås, Tranås blev en kvinna i 30-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Vid en husrannsakan i bilen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika som togs i beslag.

Källa: Polisen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *