Blåljus

Minderåriga stal katalysator

Blåljus Två personer under 18 år är misstänkta för att ha stulit en katalysator från en bil under söndagskvällen.  

Genrebild: David Alin

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 73 ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Vid 22-tiden larmades polis till en adress i Sävsjö med anledning av en pågående stöld från en bil. Enligt larmet var det två personer som lyste med ficklampa och grejade med en bil, som därefter lämnade platsen i ett fordon. Polisen fick en beskrivning av fordonet och kunde stoppa det för kontroll. I bilen hittades en katalysator som inte tillhörde dem. Personerna, båda under 18 år, är misstänkta för stöld.

Vid 05-tiden larmade väktare, då personen upptäckt att ett fönster var bortplockat till en lokal på Barkvägen i Vetlanda. Vid tidpunkten för larmet fanns ingen/inga personer kvar på platsen. Man misstänker att gärningspersonen/gärningspersonerna varit inne i en del av byggnaden. Polisen skrev en anmälan om stöld genom inbrott och polisen har i skrivande stund inga uppgifter om något stulits vid tillfället.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *