Blåljus

Mc-förare skadad i Jönköping

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelse i Jönköping och Sävsjö.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 38 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Ingen har heller omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00.40 Polis och hundpatrull larmades till ett företag i Sävsjö med anledning av ett pågående inbrott. Väl på plats söktes området av men ingen misstänkt hittades. En brottsplatsundersökning har genomförts och även vittnesförhör. En anmälan om försök till stöld genom inbrott kommer skrivas.

00.46 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Huskvarnavägen i Jönköping med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en motorcyklist ha kört omkull. Föraren, en man i 45-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus. Han var då vaken och talbar men i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om misstänkt rattfylleri kommer skrivas och provtagningen ska analyseras.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolycka utan personskada (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *