Blåljus

Man skottskadad i Jönköping

Blåljus Polisen kallades klockan 22.05 till Öxnehaga i Jönköping med anledning av höga smällar. Polisen hittade en skottskadad man i 25-årsåldern på Lahagsgatan.

Han vårdas nu av ambulans med oklart skadeläge. Flera patruller säkrar nu området efter en person som kan ha försvunnit på cykel och söker efter den exakta brottsplatsen.

23:02 Polisen jobbar intensivt med informationsinhämtning. Ett större antal fordonskontroller är gjorde på olika adresser. En större avspärrning är beslutad utanför Oxhagsskolan.

Uppdatering torsdag klockan 07:56

Under natten och morgonen har polisen arbetat med ärendet. Händelsen rubriceras som försök till mord, ingen är misstänkt i ärendet.

Polispatruller med olika specialkompetens har varit involverade i ärendet. En misstänkt brottsplats spärrades av för en kriminalteknisk undersökning. Senare hävdes avspärrningarna.

Den skadade personen är en man i 25-årsåldern. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget.

Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som vet något om händelsen. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. Låt polisen avgöra vad som är viktigt för utredningen eller inte, små detaljer kan vara avgörande.

 

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *