Blåljus

Man gripen för relationsmisshandel

Blåljus En man i 35-årsåldern greps under natten misstänkt för misshandel i en relation.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Tio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Strax innan 02-tiden beordrades polis, räddningstjänst och ambulans till riksväg 47 utanför Sjunnen med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört av vägen och ner i diket. När polis anlänt till platsen visade det sig att föraren, en man i 25-årsåldern, blev misstänkt för grovt rattfylleri. Hans körkort omhändertogs också. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med trafikolyckan.

Vid halv sex-tiden larmades polis till en bostad i Tenhult med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 35-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, tre mycket lindriga trafikolyckor, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *