Blåljus

Kvinna och barn misshandlades i Gislaved

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i Gislaved med flera platser.

23.12 Polisen larmades till Vetlanda om ett pågående bråk på Norra Esplanaden. Ett oklart antal personer runt ett tiotal bilar hade hamnat i någon sorts konflikt. Det skulle vara en hotfull stämning. Polis kom till platsen med flera patruller. Det slutade med att två män anmäldes för olaga hot. De är i 55- respektive 30-årsåldern. Hoten ska ha varit riktade mot en man i 25-årsåldern. Vid kontroll i bilarna hittades bland annat en batong och pepparsprej som togs i beslag, och polisen skrev en anmälan om brott mot knivlagen och andra farliga föremål. Två personer avvisades från platsen. Ingen skadades.

23.22 Det kom larm om en trafikolycka där en bilist hade voltat och bilen hamnade på taket. Det var på Fredriksdalsvägen i Nässjö. Polis kom dit. Det var mycket halt väglag. En man i 60-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt ej allvarligt skadad. Polisen misstänkte inget brott.

23.58 Det kom larm om bråk i en bostad i Gislaved. Polis kom dit och efter att ha pratat med de inblandade och fått en uppfattning om vad som hade hänt, så greps en man i 45-årsåldern. Han är misstänkt för två fall av misshandel, mot en kvinna i 50-årsåldern och ett barn i tonåren. De var inte i behov av ambulans på grund av misshandeln. Vid klockan 07.15 var mannen fortfarande formellt gripen.

01.36 Det hade gått ett inbrottslarm från en verksamhetslokal i Smålandsstenar. Någon hade brutit upp en dörr och stulit en datorskärm, eventuellt något mer. Polis kom till platsen och sökte efter spår och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

05.10 Polis kontaktades om en krossad ruta till en restaurang i Mullsjö. En sten låg innanför entrén. Polis kom dit för en brottsplatsundersökning och det skrevs en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som kan vara stulet. Klockan 05.32 kom det larm om ytterligare ett inbrott på en restaurang i Mullsjö. Samma läge där med flera stenar innanför en krossad ruta. Oklart om något var stulet.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *