Blåljus

Körkortslös drograttfull förare stoppad

Blåljus En man i 35-årsåldern misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk efter att ha åkt fast i en kontroll under natten.

En man i 35-årsåldern misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk efter att ha åkt fast i en kontroll under natten. Arkivmontage: David Alin

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Vid 22-tiden larmades polisen om att en bilist hade kört av vägen på länsväg 834 vid Grimstorp i Nässjö kommun. Ingen ska ha skadats fysiskt i olyckan och det fanns inga misstankar om brott.

 

Strax efter midnatt stoppades och kontrollerades en bilist på Lovisagatan i Jönköping. Föraren, en man i 35-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Vid en närmare kontroll visade det sig att mannen har återkallat körkort. Mannen misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk och han fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *