Blåljus

Körde på cyklist – smet från platsen

Blåljus Länspolisen rapporterar om en händelselik natt.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Strax efter tvåtiden stoppade och kontrollerade en polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Spexhultsvägen i Nässjö. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri och fick följa med för provtagning. I bilen satt en man, som är i 30-årsåldern, och han hade ett vasst föremål på sig. Han misstänks nu för brott mot knivlagen.

Klockan 02.21 larmades polisen om en brand på Storgatan i Sävsjö. Det var en parkerad foodtruck som brann, den blev helt utbrunnen. Det finns i nuläget ingen naturlig förklaring till hur branden startade och polisen utreder brandorsaken. Ingen person ska ha skadats fysiskt. En förundersökning gällande skadegörelse genom brand har inletts. Brandplatsen har fotodokumenterats. Polis har spärrat av brandplatsen då det ska genomföras en kriminalteknisk undersökning senare.

Strax innan fyratiden larmades polisen till Barnarpsvägen i Norrahammar med anledning av en trafikolycka. En cyklist hade blivit påkörd av en bilist. Polis har talat med cyklisten, som berättade att olyckan ska ha inträffat vid Hasselvägen/Jägargatan. Cyklisten, en man i 40-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Bilisten hade lämnat platsen innan polis var på plats, händelsen rubriceras som smitning från trafikolycksplats. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *