Blåljus

Klämdes mellan två maskiner

Blåljus En arbetsplatsolycka summerar nattens polisarbete.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:17 Polis larmades till en arbetsplats i området Söder i Jönköping med anledning av en olycka. En man i 30-årsåldern hade blivit klämd mellan två maskiner. Han fördes till sjukhus med ambulans, enligt initiala uppgifter var mannen allvarligt skadad. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter gällande skadeläget. Olycksplatsen spärrades av. En anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka har upprättats.

03:24 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka som inträffat på Prostkvarnsvägen i Jönköping. En bilist hade kört av vägen. Polis åkte till platsen för att utreda vad som hade inträffat. Bilisten, en man i 60-årsåldern, hade lämnat platsen men kunde lokaliseras. Han misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. Mannen blödde och fördes till sjukhus med ambulans.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *