Blåljus

Inbrottstjuv påkommen – försökte köra på väktare i flykten

Blåljus Dramatik utspelades i Tranås under natten.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Vid 03-tiden larmades polisen till en restaurang i Tranås med anledning av ett inbrott. Enligt larmet hade en person försökt att bryta sig in i restaurangen genom att krossa ett fönster. En väktare på plats avbröt inbrottet. När personen blev avbruten lämnade personen platsen med bil. Personen försökte då även köra på väktaren. Bilen tros vara stulen. En anmälan om inbrott, försök till grov misshandel och tillgrepp av fortskaffningsmedel skrivs.
Ingen är gripen i ärendet.

Strax innan 05-tiden larmades polisen larmades till Tryckerigatan i Nässjö med anledning av en arbetsplatsolycka. Enligt larmet har en person ramlat från en maskin. Personen, en man i 40-årsåldern, ska när han landade från fallet ha skadat underkroppen. Mannen avfördes med ambulans till sjukhus för kontroll. En anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: Polisen.se

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *